Szydera na całego HEJ :]
Piłka nożna, Skoki narciarskie! Ulubieni piłkarze -> Thierry Henry i Zinedine Zidane który niestety już nie gra ale chyba każdy go zna choćby ze wspaniałego uderzenia głową jednego z włochów na MŚ06. Jak dla mnie to Thierry Henry jest debeściak i koniec może tam Leo Messi ma coś do powiedzenia reszta to wieśki a szczególnie ten cały samolubny Ronaldinho!Ulubiony klub piłkarski -> oczywiście Arsenal tylko szkoda że Henry odszedł ale to zmienia faktu że uwielbiam Arsenal. Jeżeli chodzi o skoki to wiadomo kto Małysz. Sam gram w piłeczke w lokalnym klubie, jeżeli chodzi o skoki to tylko amatorsko na lokalnych wykonanych z kolegami skoczniach, do klubu swego czasu też chciałem się zapisać ale jakoś się nie udało
JA to hmmmm w sumie wszystkim po trochu sie interesuje.... siatka, piłka nożna, skoki narciarskie, rajdy samochodowe, F1... lekkoatletyka... W tamtym roku grałem w piłke nożną w klubie (teraz też bym mógł grać ale nie za bas mi śei chce na treningi chodzić)... teraz to mi tylko zostaje halówka dwa razy w tygodniu.
dupcyngiel
Ja to tak pileczka nozna pozniej siata i cala reszta. W pileczke gralem ale tez mi sie nie chce trenowac
ulubione kluby: F.C Barcelona, AC Milan, Wiselka Krakow rzecz jasna, warto wspomniec o Karpatach
i oczywiscie miejscowy team tez
. Moimi najlepszymi playerami sa: M. Oddo, C. Puyol, G. Gattuso, Kaka i jeszcze kilku innych... nie bede sie rozpisywal przeciez, to nie w moim stylu
hehe